Home
Facebook_logo_36x36.svg.png

Onze specialiteiten

specialiteiten%20wit_edited.png
hedge.png

Binnenschrijnwerk

Hout blijft een dankbaar en vooral warm materiaal om het interieur van uw nieuwbouw of een renovatie mee af te werken. Het biedt ook veel mogelijkheden voor prachtige vloeren tot het leggen van de plafonds. You Bouw toont u met plezier de vele opties die u heeft.

hedge.png

Schilderwerken

Voor projecten in de regio van Gent kan u altijd bij You Bouw terecht. Uiteraard mag u de veelzijdige firma ook vragen om enkel te komen schilderen of om alleen parket te leggen. U ervaart telkens een toepassing op maat.

hedge.png

Dakgootherstelling

Een dakgoot is een zeer belangrijk onderdeel van uw woning. Wanneer deze lekken vertoont, heeft dit op termijn ook invloed op de staat van uw dak, gevel en de rest van het gebouw. Reken voor een gerichte dakgootherstelling dus meteen op de snelle service van You Bouw.

hedge.png

Isolatiewerken

Bespaar vanaf de eerste dag in uw woning door het uitvoeren van veelzijdige isolatiewerken. In Gent heeft u de geschikte aannemer hiervoor gevonden in You Bouw. Het bedrijf overloopt alle mogelijkheden aan uw gebouw die in aanmerking komen voor deze slimme investering.

You Bouw

Realiseer uw mooiste plannen met You Bouw

Bekijk        onze laatste projecten
Home
hyboma.png
pexels-tom-fisk-1922978.jpg
hedge-2903846_1920.jpg
Onze gegevens
Contact
telefon logo blauw.png

0489 87 55 45

mail logo blauw.png
logo locatie blauw.png

9000

Gent

website logo blauw.png

Bedankt voor uw bericht!

Over ons

Bent u aan het verbouwen of moet een nieuwbouw worden afgewerkt in Oost-Vlaanderen? Dan zal uw project efficiënt vorderen met de inbreng van You Bouw. De zelfwerkende patroon en aannemer uit Gent biedt u een gevarieerd aanbod van diensten aan waarbij de jonge onderneming een beroep doet op een jarenlange expertise in de bouwsector.

homelogo.png
allebedrijven.png

Enkele projecten

Garden
Garden

Isolatiewerken

Garden
Garden

Dakgoot herstellen met EPDM

Garden
Garden

Dakgootherstellingen

Garden
Garden

Schilderen van binnenmuur

Garden
Garden

Kast en deur op maat

Garden
Garden

Binnenschrijnwerk