Home
Facebook_logo_36x36.svg.png

Onze specialiteiten

specialiteiten%20wit_edited.png
hedge.png

Terras & oprit

Van Sant & zoon is een expert in terrassen, parkings en opritten. Wij leggen al meer dan 10 jaar verhardingen aan in natuursteen, arduinen terrastegels, keramische tegels, staptegels, platines of kleiklinkers.

hedge.png

Grindpaden

Ook grind is natuurlijk mogelijk, met of zonder stabilisatiematten. Van gewone grind tot alle vormen en kleuren van siergrind. in combinatie met Tegels of klinkers, het kan... kortom, alles voor buitenaanleg.

hedge.png

Afsluitingen

Wij verzorgen ook uw randafwerking met muur elementen, Palissade, keerwanden, Traptreden en zo veel meer... Zit U met niveau verschillen en wil U meer informatie, wij helpen U graag verder.

hedge.png

Advies van het aanleggen

Bent u een zelfklusser? Wij leggen u in verschillende stappen uit hoe het aanleggen van opritten en terrassen in zijn werk gaat.

Van Sant & zoon

Overweegt u een oprit en terras in Opstal of omstreken te laten aanleggen? Kies dan voor het vakmanschap van Van Sant & zoon, een firma met meer dan 13 jaar ervaring op de teller.

Bekijk        onze laatste projecten
Home
hyboma.png
pexels-tom-fisk-1922978.jpg
hedge-2903846_1920.jpg
Onze gegevens
Contact
telefon logo blauw.png

04843704481

mail logo blauw.png
logo locatie blauw.png

9255

Opstal

website logo blauw.png

Bedankt voor uw bericht!

Over ons

Hebt u zopas een nieuwbouw gekocht en is er nog geen terras of oprit? Wil u een bestaand terras of oprit laten uitbreken en opnieuw aanleggen? Dan is Grondwerken Volckaerts bv de ideale partner om uw oprit en terras uit te breken en volgens de regels van de kunst aan te leggen. Het bedrijf uit Putte bij Mechelen kan terrassen en opritten aanleggen in alle mogelijke materialen, gaande van hout, composiet, klinkers, natuursteen en keramische tegels tot gepolierde en print beton. Alles wordt perfect geplaatst, gevoegd en tot in het kleinste hoekje nauwkeurig afgewerkt.

homelogo.png
allebedrijven.png

Enkele projecten

Garden
Garden

Aanleg oprit

Garden
Garden

Aanleg gezellig terras

Garden
Garden

Grind oprit

Garden
Garden

Oprit met klinkers

Garden
Garden

Voorgevel met klinkeroprit

Garden
Garden

Klinkerwerken Van Sant & zoon