Onze specialiteiten

Tuinaanleg

Van het aanplanten van uw nieuwe gazon tot het plaatsen van de laatste decoratieve ornamenten, bij Tuinen DSA kunnen we de aanleg van uw tuin van begin tot einde verzorgen. Zo houden we het project overzichtelijk voor u.

Tuinonderhoud

Zeker als u al de trotse eigenaar van een mooie tuin bent dan weet u: er is altijd wel wat te doen in de tuin. Of het nu gaat om aanplantingen die binnen een specifieke periode van het jaar moeten gebeuren, om het voorbereiden van de tuin op de winter of het opruimen van tuinafval.

Verhardingen

Aanleg van opritten , parkings, tuinpaden en terassen.

Herstellingen

Heeft uw tuin recent geleden onder een zware storm? Of zijn de paden in uw tuin wel toe aan een renovatie? Ook voor dergelijke herstelwerkzaamheden kan u contact opnemen met Tuinen DSA.

Tuinen DSA

WELKOM BIJ TUINEN DSA - WIJ MAKEN EEN PARELTJE VAN UW TUIN

Bekijk        onze laatste projecten
Onze gegevens
Contact

0496552867

9520

Sint-Lievens-Houtem

Over ons

Tuinen DSA heeft meer dan 15 jaar ervaring in de tuinbranche. Vanaf het begin waren het leveren van een vriendelijke service, het onderhouden van diepgaande kennis van het vak, en vooral het bekomen van kwaliteitsvolle resultaten de hoekstenen van ons bedrijf, en dat zijn ze tegenwoordig nog altijd. Naast het ontwerpen en afleveren van kwalitatief zeer hoogstaande projecten, afgewerkt met topmaterialen, willen wij namelijk dat onze klanten zich op hun gemak voelen bij ons.

homelogo.png
allebedrijven.png

Enkele projecten

Aanleg van dolomiet

Aanleg terras

Aanleg plantenborder

Aanleg gazon

Plantenborder

Plaatsen afsluiting