Home
Facebook_logo_36x36.svg.png

Onze specialiteiten

specialiteiten%20wit_edited.png
hedge.png

Schilderwerken

Kunnen uw muren en plafonds een nieuwe tint gebruiken? En hebt u niet de goesting of de juiste kennis om deze zelf in de verf te zetten? Dan is Skokbouw de oplossing. Deze bouwfirma voert alle schilderwerken vakkundig uit zonder spatten, vegen of strepen.

hedge.png

Gyprocwerken

Wil u uw wooninrichting grondig onder handen nemen? En overweegt u gyprocwerken in Wetteren of omstreken te laten uitvoeren? Kies dan voor Skokbouw, een kleinschalige bouwfirma die zich volop engageert voor haar klanten.

hedge.png

Vloer- en tegelwerken

Is uw bestaande vloer versleten? Of zijn er nog geen vloeren in uw nieuwbouw? En zoekt u een bekwame vloerder in Wetteren? Dan is Skokbouw het ontdekken waard. Alle vloer- en tegelwerken worden tot in de puntjes uitgevoerd door ons ervaren team.

hedge.png

Elektriciteitswerken

Het team van Skokbouw uit Wetteren zorgt voor een minimum aan kap- en breekwerk en een zeer hoge afwerkingsgraad. Na de elektriciteitswerken kunnen we met gyprocwerken alles netjes afwerken.

Skokbouw

WIJ MAKEN EEN PAREL VAN ELK INTERIEUR!

Bekijk        onze laatste projecten
Home
hyboma.png
pexels-tom-fisk-1922978.jpg
hedge-2903846_1920.jpg
Onze gegevens
Contact
telefon logo blauw.png

0465 75 81 05

mail logo blauw.png
logo locatie blauw.png

9230

Wetteren

website logo blauw.png

Bedankt voor uw bericht!

Over ons

U kan bij Skokbouw terecht voor gyprocwerken, plamuurwerken en schilderwerken. Daarnaast voert deze firma uit Wetteren ook alle vloer- en tegelwerken uit. Het feilloos leggen van laminaat is één van de belangrijkste specialiteiten. Om het plaatje compleet te maken kan u Skokbouw ook inschakelen voor kleine elektriciteitswerken en zelfs voor een complete badkamerrenovatie. Klanten gaan graag met ons in zee omdat wij alle werken binnenhuis coördineren en uitvoeren. Doordat we ons in al deze werkzaamheden specialiseren kunnen bouwers en verbouwers op één adres voor de complete inrichting van hun interieur.

homelogo.png
allebedrijven.png

Enkele projecten

Garden
Garden

Decoratie schilderen

Garden
Garden

Badkamerrenovatie

Garden
Garden

Elektriciteitswerken

Garden
Garden

Badkamer met perfecte afwerking

Garden
Garden

Vernieuwing badkamer

Garden
Garden

Skokbouw - oog op detail