Onze specialiteiten

Binnenschrijnwerk

Haal warmte, kwaliteit en schoonheid in uw woning met binnenschrijnwerk dat volledig beantwoordt aan uw interieurdroom. Contacteer ons voor het plaatsen en afwerken van Gyproc-wanden, binnendeuren, laminaat- en houtvloeren, plinten, omkastingen, ...

Buitenschrijnwerk

Ook rond je woning kan buitenschrijnwerk op maat warmte, kwaliteit en duurzaamheid aanbrengen. Contacteer ons voor het ontwerpen, plaatsen en afwerken van houten terrassen, houten gevels, rolluiken, poorten en veel meer.

Herstellingen

Zelfs mensen die hun schrijnwerken niet bij ons hebben laten maken, kunnen beroep doen op onze expertise en kennis om kapotte schrijnwerken te laten herstellen en nieuw leven in te blazen. Wat stuk is, hoeft niet per se vervangen worden.

Slotenmaker

Buitengesloten? slot defect? sleutel afgebroken? Op zoek naar een eerlijke slotenmaker?
Contacteer ons dan snel voor het openen van uw gesloten deur, het herstellen van uw defect slot, het verwijderen van uw afgebroken sleutel en zo veel meer..

Renovaut

Ervaar zelf de kwaliteit en warmte van hout in en rond je woning

Bekijk        onze laatste projecten
Onze gegevens
Contact

0472 57 53 63

9950

Lievegem

Over ons

Met Renovaut zijn wij een jong en dynamisch bedrijf in Lievegem met gepassioneerde, gediplomeerde schrijnwerkers. Naast een toegewijd adviesbureau voor schrijnwerkprojecten, voeren wij zelf specifieke en totale binnenschrijnwerken en buitenschrijnwerken uit. Renovaut is meer dan schone schrijn.

homelogo.png
allebedrijven.png

Enkele projecten

Afwerking van hangtoiletten

Personeelskeuken

Kantoorruimte inrichten met gyproc.

Gevelbekleding

Binnendeuren

EDW Construct biedt u persoonlijk beveiligingsadvies voor ramen en deuren.