Home
Facebook_logo_36x36.svg.png

Onze specialiteiten

specialiteiten%20wit_edited.png
hedge.png

Totaalinrichting

Kurt Ardans Interiors kan instaan voor de totale (her)inrichting van uw woning. Betrek Kurt Ardans van meet af aan bij uw plannen om te bouwen of verbouwen. Zo kunnen we uw nieuw interieur samen tot een perfect geheel brengen.

hedge.png

Keukens

Keukens kennen geen geheimen meer voor Kurt Ardans Interiors. Jarenlange ervaring in keukendesign zorgt er dan ook voor dat onze ontwerpen perfect in balans zijn op vlak van design, ergonomie en functionaliteit.

hedge.png

Maatwerk

Maatwerk is de ideale manier om uw interieur perfect bij je noden en wensen te laten aansluiten. Met maatwerk creëer je iets uniek en word de beschikbare ruimte optimaal benut.

hedge.png

Meubels op maat

De gekozen materialen en functionele indelingen smelten we samen in een gepast ontwerp tot iets persoonlijk en uniek voor uw woning of zaak. Dit gebeurt met zin voor detail op vlak van kwaliteit, esthetiek en design.

Kurt Ardans Interiors

Passie voor uw interieur

Bekijk        onze laatste projecten
Home
hyboma.png
pexels-tom-fisk-1922978.jpg
hedge-2903846_1920.jpg
Onze gegevens
Contact
telefon logo blauw.png

0478 74 12 12

mail logo blauw.png
logo locatie blauw.png

9308

Hofstade

website logo blauw.png

Bedankt voor uw bericht!

Over ons

Bij Kurt Ardans zit van kinds af de passie voor architectuur, design en interieurinrichting er in. De gevolgde studies in houtbewerking en binnenhuiskunst waren dan ook een vanzelfsprekende keuze. Meer dan 10j. ervaring als keukenontwerper in loondienst, en het opstarten van Kurt Ardans Interiors in bijberoep, heeft ertoe geleid dat Kurt Ardans nu dagelijks voor u paraat staat, om uw droominterieur voor u te realiseren.

homelogo.png
allebedrijven.png

Enkele projecten

Garden
Garden

Totaalintichting

Garden
Garden

Meubels op maat

Garden
Garden

Inrichting kapsalon

Garden
Garden

Totaalinrichting

Garden
Garden

Totaalinrichting

Garden
Garden

Keuken