homelogo.png
allebedrijven.png

Onze diensten

Binnenschrijnwerk

Het laten uitvoeren van timmerwerken doet u best door een echte vakman. Is uw huis aan een opknapbeurt toe?Aarzel dan niet en neem contact op met JDB-Schrijnwerk, uw specialist in binnenschrijnwerken in Lovendegem.

Zolderrenovatie

Wordt uw stoffige zolder al jaren niet meer gebruikt? Wenst u deze praktische ruimte om te bouwen tot leuke slaapkamers of een aangename hobbyruimte? Bent u na de bouw van uw woonst nooit tot de afwerking van die muffe plaats onder het dak geraakt?

Buitenschrijnwerk

Niet alleen voor binnenschrijnwerken maar ook voor werken buitenshuis kan u JDB-Schrijnwerk inschakelen. Deze vakman brengt al uw projecten, van het plaatsen van een carport tot het timmeren van een poolhouse, tot een goed einde.

Parket

Droomt u van een aangename houten vloer? Zoekt u een stielman die uw verouderde parket kan herstellen zodat u dit authentieke element in uw woning kan behouden? Bent u op zoek naar een warme look en feel in uw woonkamer, keuken of badkamer?

Totale renovatie

Bent u op zoek naar een helpende hand tijdens uw (ver)bouwavontuur? Moet er een bijgebouw aan uw woning geplaatst worden? Kan uw huis een nieuwe façadesteen gebruiken? Voor een totale renovatie moet u bij JDB-Schrijnwerk zijn.

Badkamers

Badkamer laten renoveren? Wij zijn de specialist die u zoekt. Neem een kijkje bij onze realisaties.