hyboma.png
Diensten
homelogo.png
allebedrijven.png

Onze diensten

black box diensten.png
hedge.png

Binnenschrijnwerk

Het laten uitvoeren van timmerwerken doet u best door een echte vakman. Is uw huis aan een opknapbeurt toe?Aarzel dan niet en neem contact op met JDB-Schrijnwerk, uw specialist in binnenschrijnwerken in Lovendegem.

black box diensten.png

Zolderrenovatie

Wordt uw stoffige zolder al jaren niet meer gebruikt? Wenst u deze praktische ruimte om te bouwen tot leuke slaapkamers of een aangename hobbyruimte? Bent u na de bouw van uw woonst nooit tot de afwerking van die muffe plaats onder het dak geraakt?

hedge.png
black box diensten.png
hedge.png

Buitenschrijnwerk

Niet alleen voor binnenschrijnwerken maar ook voor werken buitenshuis kan u JDB-Schrijnwerk inschakelen. Deze vakman brengt al uw projecten, van het plaatsen van een carport tot het timmeren van een poolhouse, tot een goed einde.

black box diensten.png
hedge.png

Parket

Droomt u van een aangename houten vloer? Zoekt u een stielman die uw verouderde parket kan herstellen zodat u dit authentieke element in uw woning kan behouden? Bent u op zoek naar een warme look en feel in uw woonkamer, keuken of badkamer?

black box diensten.png
hedge.png

Totale renovatie

Bent u op zoek naar een helpende hand tijdens uw (ver)bouwavontuur? Moet er een bijgebouw aan uw woning geplaatst worden? Kan uw huis een nieuwe façadesteen gebruiken? Voor een totale renovatie moet u bij JDB-Schrijnwerk zijn.

black box diensten.png
hedge.png

Badkamers

Badkamer laten renoveren? Wij zijn de specialist die u zoekt. Neem een kijkje bij onze realisaties.