Onze specialiteiten

Binnenschrijnwerk

Het laten uitvoeren van timmerwerken doet u best door een echte vakman. Is uw huis aan een opknapbeurt toe?Aarzel dan niet en neem contact op met JDB-Schrijnwerk, uw specialist in binnenschrijnwerken in Lovendegem.

Buitenschrijnwerk

Niet alleen voor binnenschrijnwerken maar ook voor werken buitenshuis kan u JDB-Schrijnwerk inschakelen. Deze vakman brengt al uw projecten, van het plaatsen van een carport tot het timmeren van een poolhouse, tot een goed einde.

Totale renovatie

Bent u op zoek naar een helpende hand tijdens uw (ver)bouwavontuur? Moet er een bijgebouw aan uw woning geplaatst worden? Kan uw huis een nieuwe façadesteen gebruiken? Voor een totale renovatie moet u bij JDB-Schrijnwerk zijn.

Zolderrenovatie

Wordt uw stoffige zolder al jaren niet meer gebruikt? Wenst u deze praktische ruimte om te bouwen tot leuke slaapkamers of een aangename hobbyruimte? Bent u na de bouw van uw woonst nooit tot de afwerking van die muffe plaats onder het dak geraakt?

JDB Schrijnwerk

Jouw vakman in schrijnwerk én renovatie. Neem contact op!

Bekijk        onze laatste projecten
Onze gegevens
Contact

0472 88 20 17

9920

Lovendegem

Over ons

JDB-Schrijnwerk heeft gedurende tien jaar de kennis opgebouwd om uw dromen in vervulling te laten gaan. Deze vakman werkt al jaren in de sector en heeft de nodige ervaring om aan uw wensen te kunnen voldoen. Bovendien heeft JDB-Schrijnwerk heel wat referenties in Lovendegem en de rest van Oost- en West-Vlaanderen inzake fijne afwerking.

homelogo.png
allebedrijven.png

Enkele projecten

Totaalproject badkamer

Fietsenberging plaatsen

Zolderrenovatie

Nieuw dak

Kast op maat

Totaalrenovatie