homelogo.png
allebedrijven.png

Onze diensten

Daken

Platte en hellende daken, het is belangrijk voor beide types van daken dat ze professioneel en met vakmanschap worden gedicht. Voor zowel uw bestaande woningen als voor uw nieuwbouw schakelt u de expertise van Dydit in.

Schilderwerken

Met de keuze van de juiste verf en kleuren zet u uw interieur of de buitengevels helemaal in het nieuw met een verfrissende look. Dit moet echter gepaard gaan met nauwkeurige schilderwerken. In Brakel neemt u hiervoor contact op met Dydit.

Dakisolatie

Bij het leggen van nieuwe daken, zowel bij nieuwbouw als bij renovaties, is het verplicht om meteen een laag dakisolatie te voorzien. U moet zich hierover geen zorgen maken aangezien Dydit dit onmiddellijk opneemt in het totaalconcept tijdens de dakwerken.

Dakgoten

Door de ervaring en het vakmanschap van Dydit uit Brakel geniet u straks van toekomstgerichte daken. De dakwerker voorziet niet alleen in een stevige dakconstructie, het bedrijf verliest geen enkel detail uit het oog voor de afwerking zoals de dakgoten.

Gevelbekleding

Zet een verouderde gevel of de buitenzijde van uw nieuwbouw zonder breekwerken helemaal naar uw hand. Door de plaatsing van een gevelbekleding of door schilderwerken krijgt uw woning een volledig andere uitstraling. Daarnaast zal uw huis extra geïsoleerd worden.

Zink & koperwerken

Bij het leggen van nieuwe platte en hellende daken of bij het grondig herstellen van daken komen steeds zink- en koperwerken aan te pas. Deze materialen zorgen mee voor een vlotte regenwaterafvoer van de verschillende types van daken.