Home
Facebook_logo_36x36.svg.png

Onze specialiteiten

specialiteiten%20wit_edited.png
hedge.png

Daken

Platte en hellende daken, het is belangrijk voor beide types van daken dat ze professioneel en met vakmanschap worden gedicht. Voor zowel uw bestaande woningen als voor uw nieuwbouw schakelt u de expertise van Dydit in.

hedge.png

Dakisolatie

Bij het leggen van nieuwe daken, zowel bij nieuwbouw als bij renovaties, is het verplicht om meteen een laag dakisolatie te voorzien. U moet zich hierover geen zorgen maken aangezien Dydit dit onmiddellijk opneemt in het totaalconcept tijdens de dakwerken.

hedge.png

Gevelbekleding

Zet een verouderde gevel of de buitenzijde van uw nieuwbouw zonder breekwerken helemaal naar uw hand. Door de plaatsing van een gevelbekleding of door schilderwerken krijgt uw woning een volledig andere uitstraling. Daarnaast zal uw huis extra geïsoleerd worden.

hedge.png

Schilderwerken

Met de keuze van de juiste verf en kleuren zet u uw interieur of de buitengevels helemaal in het nieuw met een verfrissende look. Dit moet echter gepaard gaan met nauwkeurige schilderwerken. In Brakel neemt u hiervoor contact op met Dydit.

Dydit

Wij staan met plezier klaar voor al uw algemene dakwerken, roofingwerken en schilderwerken.

Bekijk        onze laatste projecten
Home
hyboma.png
pexels-tom-fisk-1922978.jpg
hedge-2903846_1920.jpg
Onze gegevens
Contact
telefon logo blauw.png

0484 57 72 96

mail logo blauw.png
logo locatie blauw.png

9660

Brakel

website logo blauw.png

Bedankt voor uw bericht!

Over ons

Hallo allemaal, Ik ben Dylan Leutenez en hierbij stel ik jullie met trots Dydit voor. Bij Dydit kan je terecht voor algemene roofingwerken, dat gaat van het dichten platte daken tot het uitbranden van uw fundering. Hierbij ga ik te werk met de producten van Derbigum.
Ook voor allerhande bouwwerken in de tuin helpen wij u graag verder.
Last but not least staan wij ook paraat voor al uw schilder en decoratiewerken uit te voeren. ik heb hierin mijn ervaring opgedaan van mijn vader Leutenez Eric, beter bekend als Erima.
ik zal dan ook deze werken uitvoeren met hem.

homelogo.png
allebedrijven.png

Enkele projecten

Garden
Garden

Plaatsen velux

Garden
Garden

Renovatie plat dak

Garden
Garden

Branden van fundering

Garden
Garden

Reinigen en schilderen van voorgevel

Garden
Garden

Dakwerken

Garden
Garden

Dakwerken