hyboma.png
Diensten
homelogo.png
allebedrijven.png

Onze diensten

black box diensten.png
hedge.png

Dakrenovatie

Een plat dak renoveren is over het algemeen goedkoper dan een hellend dak, aangezien het eenvoudiger werken is voor onze specialisten. Een hellend dak is dan weer meer bestand tegen alle weersomstandigheden en beschikt over een perfecte waterafvoer.

black box diensten.png

Onderhoud & herstellingen

Je dak (en schouw) krijgt heel wat te verduren; neerslag, zonlicht, bladeren, erosie, uitlaatgassen... Het is dan ook niet ongewoon dat het af en toe wat schade oploopt. Onze specialisten staan klaar met de meest kwalitatieve materialen om je dak te herstellen.

hedge.png
black box diensten.png
hedge.png

Dakisolatie

De meeste warmte ontsnapt in je woonst via het dak. Dus het is geen slecht idee om je dak als eerste te isoleren! Een hellend dak kan zowel langs binnen als buiten worden geïsoleerd terwijl een plat dak best aan de buitenkant van isolatie wordt voorzien.

black box diensten.png
hedge.png

Asbest verwijderen

Asbest was vroeger zeer populair door zijn goede eigenschappen: sterk, isolerend, brandwerend én vooral: goedkoop. Jaren later bleek dit geliefd mineraal voornamelijk kankerverwekkend te zijn. Asbest is enkel gevaarlijk wanneer de losse asbestvezels loskomen en worden ingeademd.

black box diensten.png
hedge.png

Gevelrenovatie

Echte schoonheid zit van binnen, maar een eerste indruk is natuurlijk snel gemaakt. Je gevel is het visitekaartje van je woonst als het ware en bovendien beschermt een degelijke gevel de rest van je woning tegen allerlei weersomstandigheden.

black box diensten.png
hedge.png

Balkonrenovatie

Een balkon renoveren is niet evident aangezien je hiervoor de nodige kennis aan de dag moet brengen. Ontbreek je deze én heb je daarnaast last van hoogtevrees? Dan is dit een onmogelijke missie om zelf uit te voeren. Met de juiste vakkennis weten we bij Dakwerken Durieux dit varkentje wel te wassen.