Home
Facebook_logo_36x36.svg.png

Onze specialiteiten

specialiteiten%20wit_edited.png
hedge.png

Dakrenovatie

Een plat dak renoveren is over het algemeen goedkoper dan een hellend dak, aangezien het eenvoudiger werken is voor onze specialisten. Een hellend dak is dan weer meer bestand tegen alle weersomstandigheden en beschikt over een perfecte waterafvoer.

hedge.png

Dakisolatie

De meeste warmte ontsnapt in je woonst via het dak. Dus het is geen slecht idee om je dak als eerste te isoleren! Een hellend dak kan zowel langs binnen als buiten worden geïsoleerd terwijl een plat dak best aan de buitenkant van isolatie wordt voorzien.

hedge.png

Gevelrenovatie

Echte schoonheid zit van binnen, maar een eerste indruk is natuurlijk snel gemaakt. Je gevel is het visitekaartje van je woonst als het ware en bovendien beschermt een degelijke gevel de rest van je woning tegen allerlei weersomstandigheden.

hedge.png

Onderhoud & herstellingen

Je dak (en schouw) krijgt heel wat te verduren; neerslag, zonlicht, bladeren, erosie, uitlaatgassen... Het is dan ook niet ongewoon dat het af en toe wat schade oploopt. Onze specialisten staan klaar met de meest kwalitatieve materialen om je dak te herstellen.

Durieux dak -en gevelrenovatie

Dé betrouwbare specialist voor dak en gevel

Bekijk        onze laatste projecten
Home
hyboma.png
pexels-tom-fisk-1922978.jpg
hedge-2903846_1920.jpg
Onze gegevens
Contact
telefon logo blauw.png

0800 99 286

mail logo blauw.png
logo locatie blauw.png

9000

Gent

website logo blauw.png

Bedankt voor uw bericht!

Over ons

Dak- of gevelrenovatie, onderhoud van dakbedekking of asbestverwijdering? Al 25 jaar is Dakwerken Durieux dé dak- en gevelspecialist van Vlaanderen. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde vakmensen en helpen je snel en vakkundig verder. Zowel kleine als grote projecten, nieuwbouw en renovatie.

homelogo.png
allebedrijven.png

Enkele projecten

Garden
Garden

Dakrenovatie

Garden
Garden

Dakgoot isoleren

Garden
Garden

Zonnepanelen installeren

Garden
Garden

Plaatsen dakraam

Garden
Garden

Verwijderen van asbest

Garden
Garden

Dakrenovatie