Onze specialiteiten

Hellende daken

We renoveren zowel grote als kleinere daken. Naargelang de staat van uw dak gaan we over tot het plaatsen van een volledig nieuw dak of tot het herstellen van een gedeelte van uw dak.

Platte daken

Is uw plat dak aan vervanging toe? Of heeft u last van lekkages? Dit omdat het water niet meer goed kan worden afgevoerd? Neem dan zeker contact met op ons. Dakwerken Daeseleire lost het voor u op!

Schrijn- & timmerwerk

Ook voor schrijn- en timmerwerk kan je bij ons terecht. Denk maar aan: dakconstructies, plaatsen van dakkapellen, uit timmeren van bokgoten, valse wanden, zolder inrichting, ... Wij zorgen voor een perfecte afwerking bij uw schrijn- & timmerwerken.

Reparatie

Is uw woning of dak toe aan reparatie na brand en/ of waterschade? Ook daarvoor kan je bij ons terecht. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Dakwerken Daeseleire helpt je graag verder met het oplossen van al je problemen.

Dakwerken Daeseleire

Dakwerken daeseleire staat steeds paraat voor allerhande dakwerken of reparaties aan uw dak.

Bekijk        onze laatste projecten
Onze gegevens
Contact

0468 27 15 43

9820

Merelbeke

Over ons

Als jonge ervaren ondernemer sta ik dag en nacht voor je klaar, ik ben flexibel en werk snel en graag, met duurzame technieken. Ik garandeer kwaliteit en vakwerk- ook als het snel moet gaan.Vraag je bij ons een offerte? We reageren binnen de 24uur. Daarbij streven we naar een zo groot mogelijke transparantie. Met andere woorden: je weet precies wat je krijgt en hoeveel het zal kosten.

homelogo.png
allebedrijven.png

Enkele projecten

Projectje te landegem.

Achtergevel uitgewerkt in siding's.

Opbouw keperdak met 2 dak kapellen.

Uitrechten van bestaande oversteek.

Uit timmeren van bakgoot, en bekleden met rock pannel.

Plaatsen van nieuwe dakconstructie.