Onze specialiteiten

Tuinonderhoud

Elk onderhoud wordt steeds grondig uitgevoerd. Ik maak een overzicht van alle onderhoudswerken, die nodig zijn en zorg ervoor dat uw tuin het hele jaar door in topvorm blijft.

Tuinaanleg

Bij de aanleg van uw tuin is het belangrijk dat u kiest voor een tuinaannemer, die de werken uitvoert met de nodige zorg en ervaring. Zo kan u lang genieten van een groene oase rond uw woning of bedrijf.

Scheren van hagen

Niets mooier dan een gezonde, groene haag in uw tuin. Helaas is dit niet altijd eenvoudig. U kan op me rekenen voor het scheren van al uw hagen. Ik geef uw haag de nodige en vooral de juiste verzorging, zodat ze steeds gezond blijft.

Afsluitingen

Ik plaats zowel afsluitingen rond tuinen van particulieren als van bedrijven. U hebt de keuze uit verschillende materialen.

Coppejans Jonas

Tuinaanleg, tuinonderhoud & snoeiwerk

Bekijk        onze laatste projecten
Onze gegevens
Contact

0496 22 72 78

8020

Hertsberge

Over ons

Als ervaren tuinman kan u bij mij terecht voor al uw tuinwerken. Aanplantingen en ook het algemeen tuinonderhoud met het bijhorend scheer- en snoeiwerk voer ik graag voor u uit. Het plaatsen van elk type omheining rondom uw eigendom neem ik graag voor mijn rekening.

Ik werk zowel voor particulieren als voor bedrijven.

homelogo.png
allebedrijven.png

Enkele projecten

Aanleg planten border

Aanleg van een terras

Terras in blauwe steen

Houten afsluiting

Aanleg van een houten terras

Beplanting van haagbeuk