Home
Facebook_logo_36x36.svg.png

Onze specialiteiten

specialiteiten%20wit_edited.png
hedge.png

Elektriciteitswerken

Bij de bouw of verbouwing van uw woning zijn ze van ontzettend groot belang: de elektriciteitswerken. U kunt daarvoor beroep doen op de professionals van Bro Cas. Zij voeren elektriciteitswerken in regio Lennik en omstreken snel en secuur uit.

hedge.png

Domotica

Vroeger schrok het de mensen nogal af, maar tegenwoordig raakt het alsmaar meer vertrouwd. Uw volledige woning kan tegenwoordig worden aangesloten op domotica. U kunt rekenen op de expertise van Bro Cas voor een op maat gemaakte installatie van uw domoticasysteem in regio Lennik en omstreken.

hedge.png

Zonnepanelen

Elektriciteit en aardgas wordt er niet goedkoper op. Dat heeft u ongetwijfeld al gemerkt aan uw energiefactuur. Kies daarom voor zonnepanelen. Zo kiest u ook voor het milieu. Twee vliegen in één klap. Uw zonnepanelen in regio Lennik en omstreken kan Bro Cas bovendien voor u installeren.

hedge.png

Laadpalen

Tegenwoordig worden de elektrische wagens alsmaar populairder. Als u er een heeft aangekocht, dan moet deze natuurlijk ook opgeladen worden. Voor het plaatsen van laadpalen in regio Lennik en omstreken kunt u rekenen op Bro Cas.

BRO CAS

KWALITEIT VOOR UW WONING

Bekijk        onze laatste projecten
Home
hyboma.png
pexels-tom-fisk-1922978.jpg
hedge-2903846_1920.jpg
Onze gegevens
Contact
telefon logo blauw.png

0487 42 64 44

mail logo blauw.png
logo locatie blauw.png

1750

Lennik

website logo blauw.png

Bedankt voor uw bericht!

Over ons

Wij zijn twee broers, Steve en Ben, die deze zaak in 2019 opgestart hebben nadat we al meer dan vijf jaar ervaring hebben opgebouwd in de sector. Wij zijn werkzaam in de ruime regio rond Geraardsbergen en Lennik. Dus heel wat locaties in Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant behoren tot ons werkgebied.

homelogo.png
allebedrijven.png

Enkele projecten

Garden
Garden

Plaatsen zonnepanelen

Garden
Garden

Zonnepanelen installatie

Garden
Garden

Bestaande poort automatiseren

Garden
Garden

Installeren wifi versterker

Garden
Garden

Plaatsen laadpaal

Garden
Garden

Plaatsen verdeelkast