Onze specialiteiten

Keukens

Wil u een nieuwe keuken laten ontwerpen? Misschien bent u bezig met een nieuwbouwproject of vindt u het hoog tijd dat uw keuken een nieuwe look krijgt. Wat de reden ook is, het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw keuken zowel praktisch als stijlvol is.

Meubels op maat

Of u nu bezig bent met een nieuwbouwproject of u uw interieur een grondige make-over wilt geven, u denkt beter na over hoe u het allemaal wilt aanpakken.

Designmeubels

Een tafel, zitbank of tv-meubel dat past in uw interieur en toch functioneel is in uw woonruimte? Het klinkt makkelijker dan u denkt, maar toch doet u beter beroep op een ervaren vakman voor dergelijk maatwerk.

Schrijnwerken

Bij Atelier JEF in Gentbrugge hebben we een grote passie voor houtwerk. We snappen dat de inrichting van een interieur zowel stijlvol als praktisch moet zijn. Daarom gaan we steeds samen met de klant aan de slag voor het perfecte ontwerp op maat.

Atelier JEF

Bij Atelier JEF kan je terecht voor de plaatsing van je keuken, design meubels en meubels op maat.

Bekijk        onze laatste projecten
Onze gegevens
Contact

0483 43 20 04

9050

Gentbrugge

Over ons

Bent u bezig met de herinrichting van uw woning, keuken of badkamer? Het kan een moeilijke zoektocht zijn om de meubels te vinden die voldoen aan al uw vereisten en ook binnen uw smaak vallen. En wanneer u de ideale keuken of kast lijkt te hebben gevonden, zijn de afmetingen niet ideaal. Hebt u er al eens aan gedacht om uw woonruimtes te laten ontwerpen op maat? Misschien heeft u een wand die u bekleed wil zien met een mooi wandmeubel, of misschien zoekt u naar dat ene tv-meubel met de ideale afmetingen. Atelier JEF is een schrijnwerker met jarenlange ervaring die u helpt uw interieur op maat te vervaardigen.

homelogo.png
allebedrijven.png

Enkele projecten

Plaatsing keuken

salontafel op maat

Meubel op maat

Plaatsing nieuwe keuken

Bank op maat

Designmeubel op maat