Home
Facebook_logo_36x36.svg.png

Onze specialiteiten

specialiteiten%20wit_edited.png
hedge.png

Dakwerken

Laat Adam Algemene Dakwerken aan de slag gaan op uw hellende daken in Wachtebeke. Deze dakdekker gaat aan de slag op zowel platte als hellende daken en verzorgt eveneens al uw koper- en zinkwerken. Zaakvoerder Adam is dus een man van vele daden.

hedge.png

Isoleren

U kunt vertrouwen op de diensten van Adam Algemene Dakwerken voor het plaatsen van dakisolatie in Wachtebeke en omgeving. Deze dakwerker gaat aan de slag op zowel platte daken als hellende daken en werkt steeds met de meest isolerende materialen.

hedge.png

Zolderinrichting

U kunt een beroep doen op Adam Algemene Dakwerken om uw zolderinrichting in Wachtebeke of omstreken te laten uitvoeren. Zaakvoerder Adam heeft al jaren ervaring en is dus een zekere zaak voor een zorgvuldige afwerking.

hedge.png

Ramen & deuren

Adam Algemene Dakwerken is een dakwerker die ook gespecialiseerd is in buitenschrijnwerk in Wachtebeke en omgeving. Zaakvoerder Adam gaat aan de slag in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten en plaatst er stevige ramen en deuren.

ADAM Algemene Dakwerken

Is een professionele dakwerker uit Wachtebeke

Bekijk        onze laatste projecten
Home
hyboma.png
pexels-tom-fisk-1922978.jpg
hedge-2903846_1920.jpg
Onze gegevens
Contact
telefon logo blauw.png

0483365941

mail logo blauw.png
logo locatie blauw.png

9185

Wachtebeke

website logo blauw.png

Bedankt voor uw bericht!

Over ons

Bent u op zoek naar een dakdekker die uw dakwerken in Wachtebeke en omstreken uitvoert? Geef dan een seintje aan Adam Algemene Dakwerken. Deze dakwerker is gespecialiseerd in daktimmerwerken, hellende daken, dakisolatie, zolderinrichting en buitenschrijnwerk. Zaakvoerder Adam kan al stoelen op een jarenlange ervaring in de sector en weet dus van wanten.

homelogo.png
allebedrijven.png

Enkele projecten

Garden
Garden

Plaatsing dakkoepel

Garden
Garden

Totaalrenovatie

Garden
Garden

Dakrenovatie

Garden
Garden

Plaatsen nieuw dak

Garden
Garden

Tuinhuis plaatsen

Garden
Garden

Nieuw onderdak