Onze specialiteiten

Dakwerken

Laat Adam Algemene Dakwerken aan de slag gaan op uw hellende daken in Wachtebeke. Deze dakdekker gaat aan de slag op zowel platte als hellende daken en verzorgt eveneens al uw koper- en zinkwerken. Zaakvoerder Adam is dus een man van vele daden.

Isoleren

U kunt vertrouwen op de diensten van Adam Algemene Dakwerken voor het plaatsen van dakisolatie in Wachtebeke en omgeving. Deze dakwerker gaat aan de slag op zowel platte daken als hellende daken en werkt steeds met de meest isolerende materialen.

Zolderinrichting

U kunt een beroep doen op Adam Algemene Dakwerken om uw zolderinrichting in Wachtebeke of omstreken te laten uitvoeren. Zaakvoerder Adam heeft al jaren ervaring en is dus een zekere zaak voor een zorgvuldige afwerking.

Ramen & deuren

Adam Algemene Dakwerken is een dakwerker die ook gespecialiseerd is in buitenschrijnwerk in Wachtebeke en omgeving. Zaakvoerder Adam gaat aan de slag in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten en plaatst er stevige ramen en deuren.

ADAM Algemene Dakwerken

Is een professionele dakwerker uit Wachtebeke

Bekijk        onze laatste projecten
Onze gegevens
Contact

0483365941

9185

Wachtebeke

Over ons

Bent u op zoek naar een dakdekker die uw dakwerken in Wachtebeke en omstreken uitvoert? Geef dan een seintje aan Adam Algemene Dakwerken. Deze dakwerker is gespecialiseerd in daktimmerwerken, hellende daken, dakisolatie, zolderinrichting en buitenschrijnwerk. Zaakvoerder Adam kan al stoelen op een jarenlange ervaring in de sector en weet dus van wanten.

homelogo.png
allebedrijven.png

Enkele projecten

Plaatsing dakkoepel

Totaalrenovatie

Dakrenovatie

Plaatsen nieuw dak

Tuinhuis plaatsen

Nieuw onderdak